”Referendumul lui Iohannis” și abrogarea recursului compensatoriu. Buzăianu: ”HOARDE de deștepți au început să-mi dea lecții”
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Radu Buzăianu
Radu Buzăianu
Radu Buzăianu a transmis un mesaj în contextul în care se discută abrogarea recursului compensatoriu.

„Era ziua alegerilor europarlamentare și cea în care se vota "referendumul lui Iohannis". Am anunțat atunci că nu votez pentru referendum. Când, dintr-o dată, HOARDE de deștepți au început să-mi dea lecții.

Că am ratat o ocazie să tac, d-astea. I-am lăsat o oră să pară deștepți cu mine, după care le-am și explicat.

Săptămâna aceasta se pune problema abrogării recursului compensatoriu.

Doar că, "guess what?", nu se poate face prin ordonanță de urgență pe justiție, pentru că așa a stabilit "referendumul lui Iohannis". Ăla la care s-a înghesuit toată lumea. Și orice modificare pe Justiție trebuie trecută prin Parlament. Unde psd cu alde pro românia & stuff au în continuare majoritate.

Eu sunt convins că "referendumul lui iohannis" a fost votat în primul rând de psdisti”, a scris, marți, 3 decembrie, Radu Buzăianu pe contul său de Facebook.

Amintim că vicepremierul Raluca Turcan a anunțat că Guvernul Orban își va asuma săptămâna aceasta răspunderea pentru abrogarea Legii recursului compensatoriu și pentru prorogarea pensionării anticipate a magistraților. Ministrul Justiției va merge la CEDO pentru a prezenta situația justiției din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel