Rednic, atac fără precedent la MM Stoica și Dică
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Mircea Rednic s-a întors la Dinamo și a început deja războiul cu FCSB. Rednic i-a atacat într-o conferință de presă pe MM Stoica și Nicolae Dică, oficialul și respectiv antrenorul FCSB.

Primul luat în colimator a fost Mihai Stoica, pe care l-a numit "Luțu 2", informează GSP. "Puriul" i-a dat replica oficialului de la FCSB, după ce MM a spus că Gnohere are mai multe meciuri europene decât actualul antrenor al lui Dinamo.

"Prima oară am venit când la Dinamo s-au schimbat 18 jucători, 2006 - 2007. Am luat campionatul, am trecut în primăvara europeană. Cu ce echipe am fost în grupe. Cu Leverkusen, Bruges, Tottenham, Besiktas. Asta o spun pentru Luțu 2 de la Steaua, ca să o ştie. Vă daţi seama cine e că spunea că un jucător de acolo are mai multe jocuri în Europa decât am eu ca antrenor.

Eu îl respect pe Mihai Stoica. M-am întâlnit și ieri la un restaurant cu el. Am fost întrebat de chelner dacă poate să vină la masa mea și i-am zis că n-am nicio problemă. Dar n-a venit, a rămas pe terasă. Nu i-am făcut niciodată rău, dar chiar îl apreciez.

"Puriul" nu l-a uitat nici pe Nicolae Dică, antrenorul de la FCSB, căruia i-a aruncat o ironie: "Eu n-am avut niciodată probleme când am întâlnit Steaua. Gândiți-vă că atunci când eram eu, Steaua chiar avea antrenor, era Olăroiu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel