Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Centrul Medical 'Cristian Șerban' Buziaș
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Oamenii de bine pot redirecționa cei 3,5% din impozitul pe venit către Centrul Medical de Evaluare, Terapie, Educaţie medicală specifică şi Recuperare pentru copii şi tineri "Cristian Șerban " din Buziaş.

'Vă scriu cu o rugăminte specială: Vă invit să completați Formularul 230 pentru a redirecționa 3,5% din impozitul pe venit către Fundația Cristian Șerban. Prin gestul vostru, puteți sprijini proiecte și inițiative frumoase. Vă rog să alocați câteva minute pentru a completa formularul și să împărtășiți această oportunitate și cu alții. Mulțumesc din suflet! Cu recunoștință!' a transmis Petre Șerban, coordonator al Centrului Medical Cristian Şerban din Buziaş.

'Lecția de dietă practică a adus mai multă claritate pacienților noștri, aceștia fiind antrenați într-un joc pe echipe, astfel încât să-și însușească cu mai multă ușurință detaliile unei diete specifice, care să conducă la un management al diabetului eficient la Centrul Medical Cristian Șerban Buziaș. Este foarte important ca fiecare pacient ce ne trece pragul să dobândească sentimentul că deține controlul în ceea ceea ce privește propria viață, că are toate informațiile care să-l capaciteze  în obținerea obiectivelor sale. Acesta este și principalul nostru obiectiv. 

Suntem bucuroși să vedem ca atunci când se cer recomandări despre locul unde să meargă un pacient nou diagnosticat, lumea indică centrul nostru; Duminică binecuvântată!', a mai transmis Petre Șerban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel