Data publicării:

Reddit interzice r/donaldtrump pentru incitare la violență

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Garda Națională, în proximitatea Capitoliului SUA
Garda Națională, în proximitatea Capitoliului SUA
Site-ul Reddit a blocat comunitatea r/donaldtrump de pe platforma sa pentru încurajare și invitare la violență, după asaltul de pe 6 ianuarie asupra Capitoliului Statelor Unite ale Americii susținut de protestatarii pro-Trump.

Conform The Verge, un purtător de cuvânt al site-ului cu 430 milioane utilizatori a transmis: „Politicile generale Reddit interzic conținutul care promovează ura sau încurajează, glorifică, incită sau cere violență împotriva unui grup de persoane. În concordanță cu aceste lucruri, am încercat să vorbim cu moderatorii pentru a le reaminti politicile și a le oferi susținerea și resursele necesare”.

„Am luat măsura de a interzice comunitatea r/donaldtrump după încălcările repetate ale politicilor, în ultimele zile, cu privire la violențele din Capitoliul SUA”, a continuat el. 52.000 de membri avea grupul, înainte de interdicție. Acesta era mult mai mic decât r/The_Donald, subreddit închis anul trecut, cu aproape un milion de membri. Conturile președintelui american de Facebook, Instagram și Twitter au fost suspendate, după violențele din Washington D.C. de miercuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel