Teodorovici: ANAF recuperează banii de la Iohannis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Fiscul a început acţiunea de recuperare  a banilor încasaţi de familia Iohannis din închirierea casei pe care a pierdut-o în instanţă.

Eugen Teodorovici, ministrul de Finanţe, a declarat că fiscul a început acţiunea de recuperare  a banilor încasaţi de familia Iohannis din închirierea casei pe care a pierdut-o în instanţă. Ministrul a făcut această afirmaţie în cadrul unei intervenţii la Antena 3, după ce Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a cerut public ministrului Finanţelor şi şefului ANAF să precizeze de ce nu se recuperează banii de la preşedintele Klaus Iohannis. 

"Am cerut domnului Mişa (n.r. - şeful ANAF) să-mi prezinte o situaţie legată de acest aspect. Legea spune că trebuie făcut orice demers legal pentru a recupera orice fel de sumă, că e domnul preşedinte Iohannis, că e orice altă persoană fizică sau juridică. E obligat să o facă şi sunt convins că a făcut-o. Mai ales că am cerut şi ca ministru acest lucru. [...] Imediat ce primesc datele o să le şi prezint public pentru ca toată lumea să ştie exact ceea ce a intreprins statul pentru ca o astfel de sumă să fie recuperată", a declarat Eugen Teodorovici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel