Recunoști personajul? Indiciu: Azi e faimoasă și stârnește ropote de aplauze
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Spectacola
Foto: Spectacola
Fetița din imagine este acum o mare doamnă a teatrului românesc. Aceasta a trecut prin multe încercări, însă a reușit întotdeauna să cadă în picioare.

S-a născut pe 26 aprilie 1956 într-o comună de lângă Pitești. La doar 15 ani, fetița din imagine și-a pierdut mama. Deși a crezut că este cel mai tragic moment din viața ei, aceasta a avut de înfruntat o altă lovitură dură și anume divorțul și șocul despărțirii de familie și de fiul ei, Ștefan, pe-atunci în varsta de șapte ani.

Mamă a doi copii, actrița a ajuns una dintre cele mai cunoscute personaje ale teatrului românesc.

Între anii 1979 și 1982 a fost actriță a teatrului de Stat din Reșita și din 1982 până-n 2005 a fost actriță a Teatrului Odeon. A jucat în câteva filme și a avut colaborări cu Casa de Film Ager si Atlantis (peste 15 filme), colaborări cu televiziunea fiind moderatoarea unor emisiuni ca : "O vedetă populară", " Vecinii ", spectacole de teatru și divertisment, citează SPECTACOLA.

Optimistă din fire și mereu sigură pe ea, actrița a avut puterea să depășească toate provocările vieții și să urce pe cele mai înalte culmi ale succesului.

Micuța din imagine este nimeni alta decât celebra actriță Adriana Trandafir. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel