Recordul mondial stabilit de un actor din serialul ”Game of Thrones”
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Un actor din serialul ”Game of Thrones” a stabilit un record mondial chiar din locuința sa. 

Actorul islandez Hafthor Bjornsson, interpretul personajului Gregor "The Mountain" Clegane din serialul TV "Game of Thrones" ("Urzeala Tronurilor"), a stabilit un nou record mondial la deadlift (ridicarea unei bare cu greutăţi până la nivelul şoldurilor, n.r.), după ce a reuşit să ridice o halteră cu greutatea de 501 kilograme, a anunţat sâmbătă site-ul bbc.com, scrie Agerpres. 

Hafthor Bjornsson a stabilit acest record în sala de sport amenajată în locuinţa sa din Islanda.

El a menţinut haltera ridicată până la nivelul şoldurilor timp de două secunde, înainte de a o lăsa să cadă pe podea şi de a striga de bucurie.

Evenimentul a fost transmis în direct 

Evenimentul a fost transmis în streaming de postul de televiziune ESPN şi filmat pentru canalul de YouTube al starului islandez.

Precedentul record mondial i-a aparţinut lui Eddie Hall, un britanic care a devenit primul om din lume care a reuşit să ridice o halteră cu greutatea de 500 de kilograme.

Hafthor Bjornsson, în vârstă de 31 de ani, are o înălţime de 2,05 metri. Potrivit site-ului său, citat de DPA, el a câştigat în 2018 concursul "Cel mai puternic om din lume" şi de două ori competiţia Arnold Strongman Classic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel