Rechizitoriul cazului Caracal. Dincă, noi declarații. Elena Cristian: Sper că anchetatorii au și alte probe
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Luiza Melencu și bunicii
Luiza Melencu și bunicii
Anchetatorii cazului de la Caracal ar putea avea și alte probe, dar să nu fi fost făcute publice. Aceasta este doar o probabilitate, iar până la aflarea adevărului, familia Melencu poate să spere și să își caute fata în continuare, susține Elena Cristian, jurnalist DC Business. 

Elena Cristian s-a arătat indignată în direct la România TV de declarațiile făcute de Gheorghe Dincă și de rechizitoriul procurorilor. Jurnalista susține că familia Melencu are tot dreptul să spere și să îți caute fata în condițiile în care inculpatul își schimbă permanent declarațiile. Mai mult, ar trebui să existe și alte probe în afara celor făcute publice. 

”Parțial, nici eu nu cred multe dintre cele spuse de Dincă. Sigur că sper și îmi doresc ca anchetatorii să aibă și alte probe. Să nu se bazeze doar pe cele povestite, de multe ori în contradictoriu, de Dincă. Îți vine greu să crezi că dintr-o dată Dincă s-a deschis în fața unui coleg de celulă și a început să îi povestească așa cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în toată această perioadă cu aceste fete. Asta în condițiile în care anchetatorii nu au reușit multe luni de zile să scoată de la el prea multe informații. Ba chiar i-a amețit așa și i-a dus pe unde și-a dorit el. Dacă anchetatorii susțin că au și alte probe atunci să le vedem și sper că, în urma procesului, aceste două cazuri vor fi lămurite. Atâta timp cât aceste probe nu au apărut în spațiul public, familia Luizei este îndreptățită să spere până în ultimul moment. Să își caute copilul și să spere”, a relatat Elena Cristian în direct la România TV.

VEZI ȘI: Gheorghe Dincă, mișcare ȘOCANTĂ în anchetă. Și-a luat un nou avocat și nu mai recunoaște acuzațiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel