Rechizitoriu DNA. Interceptări explozive: "Te calc în picioare, fii atentă!"
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Unul dintre directorii CFR trimiși vineri în judecată de procurorii DNA i-a spus, potrivit interceptărilor, unei angajate că o calcă în picioare.

Potrivit Agerpres, în rechizitoriul DNA se arată că Teodor Alexandru Gavriș, director CFR trimis în judecată de DNA, a amenințat-o pe una dintre angajatele CFR care se opuneau inițiativelor reprezentanților SC Remarul 16 Februarie SA, controlată de omul de afaceri Călin Mitică. Angajata le-a declarat anchetatorilor că a fost supusă unor presiuni. 

Iată interceptările din dosar:

Înainte ca Dorina să răspundă, Gavriș Teodor Alexandru spune: "Băi Dorina, nu te supăra, te rog eu frumos, Bă, zic: te calc în picioare, fii atentă. Mamă, da i-am zis: Fii atent, dacă mai faci o dată așa lui ..."

Dorina: Alo?
Gavriș: Da, șefa! Săru-mâna.
Dorina: Bună. Iar sunt întoarsă pe dos.
Gavriș: Dar ce-ai pățit dragă, ce s-a mai întâmplat?
Dorina: Nu știți?
Gavriș: Nu știu, zi la ce te referi.
Dorina: Păi, iară cu grupurile astea de răcire...
Gavriș: Ce-i cu ele?
Dorina: O luat ce o luat de pe la depou...
Gavriș: Ce-au luat mă?
Dorina: Inițial mi-a zis că le pun aici pe un Desiro la Cluj și fac probă așa și săptămâna viitoare fac schimbul... și acuma îmi spun că le duc la București. Eu pe asta nu mai pot să fiu sigură, ce zic ei.
Gavriș: Păi, tu fată, sunteți acolo, eu inițial am spus să vină la Depoul București Călători, ca să le monteze pe astea.
Dorina: Îhî, da.
Gavriș: Ai înțeles? După aceea mi-au spus că tu ai vrea să fie la Cluj, că nu ai chef să te deplasezi. Și zic: faceți cum vreți, chiar nu mă interesează. Ei au nevoie și la Cluj și la ...(neinteligibil — n.n.)...
Dorina: Nu era vorba de cheful de deplasare, era vorba... problema care îi arde pe ei, cu pompele hidrostatice.
Gavriș: Care e problema cu pompa hidrostatică? Că nu știu, uite asta nu știu problema asta.
Dorina: Ălea două pe care le-au luat de la depoul ...
Gavriș: Habar n-am, de la care depou le-au luat?
Dorina: De la depoul Cluj, le vin pe marți, pe miercuri și atunci își iau angajamentul că le schimbă. Domle, atunci le facem la Cluj probă, le ținem sub urmărire și vedem când schimbați pompele hidrostatice.
Gavriș: Draga mea, astea sunt chestii noi, care eu nu le cunosc, ai înțeles? Ce aveți voi acolo, ce s-a întâmplat acolo.
Dorina: Că le trimit la București și ...
Gavriș: Chiar nu mă interesează. Să vină cu ele la București, echipate complet. Chiar nu știu, tu știi ce este acolo. Chiar nu știu, în afară de faptul că trebuie să vină acela ...(neinteligibil — n.n.)... la Cluj așa, chiar nu am nicio durere. Hotărâți-vă și acolo să vină. Iar dacă e vreo problemă de recepție a lor, chiar te rog frumos...
Dorina: Eu le fac observație.
(convorbirea se întrerupe)....

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel