RECEPȚIE COTROCENI. Tăriceanu, absent. Val Vâlcu: Joacă. ALDE crește
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Klaus Iohannis - Calin Popescu Tariceanu
Klaus Iohannis - Calin Popescu Tariceanu
RECEPȚIE COTROCENI. Tăriceanu, absent RECEPȚIE COTROCENI. Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, nu a fost la Palatul Cotroceni. 

RECEPȚIE COTROCENI. Tăriceanu, absent Al doilea om în stat, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu și, totodată, președintele ALDE, a fost marele absent de la Palatul Cotroceni, la recepția de Ziua Europei, din 9 mai, organizată de președintele Klaus Iohannis. 

RECEPȚIE COTROCENI. Tăriceanu, absent ”Se explică de ce crește ALDE, au inițiativă, vin cu probleme de mediu, e clar că Tăriceanu joacă în opoziție cu Iohannis. Vorbea despre biciclete, dl Iohannis se plimbă cu bicicleta, dar iată că tineretul ALDE face mai mult decât să se plimbe cu bicicleta. Joacă” a spus jurnalistul Val Vâlcu la Antena 3. 

[citeste si]

Călin Popescu Tăriceanu a fost întrebat de un jurnalist dacă nu mai are de gând să meargă niciodată la Palatul Cotroceni. Fiind o întrebare cu băiate lungă, președintele ALDE nu a răspuns. Acesta a spus că răspunde la alte întrebări politice. 

Totodată, el a lansat un atac la Klaus Iohannis, subliniind că ALDE, prin tineretul său, face lucruri utile, de asemenea, a atacat și tineretul liberal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel