Recalculare PENSII. Violeta Alexandru cere SCHIMBARE: AROGANȚĂ de nedescris!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto Facebook Violeta Alexandru
foto Facebook Violeta Alexandru
Fostul ministru al Muncii Violeta Alexandru lansează o serie de critici, în urma discuțiilor pe care le-a avut cu pensionarii. 

”Pensiile sunt prima temă cu care mă abordează oamenii - pentru că nu înțeleg încă ce formulă se va folosi pentru recalculare. Am terminat primele audiențe cu cetățenii. Pur și simplu, îmi place să stau de vorbă cu oamenii. Extraordinar de util îmi este. Din faptul că acești oameni au rezerve față de corectitudinea calculului pensiei lor (pe care cel mai adesea o compară cu cea a unui coleg/vecin) cel puțin un lucru îmi este clar. Sistemul nostru public (casele de pensii) nu face niciun efort de comunicare cu oamenii. Nu consideră că răspunsul la întrebări sau oferirea de informații clarificatoare ar fi o datorie profesională. Ba unii dintre ei, iar oamenii îmi aduc exemple, au căpătat o aroganță de nedescris. Prima schimbare pe care o văd necesară este schimbarea de atitudine a angajaților din casele de pensii. Cu răbdare, cu explicații clare, acești oameni trebuie să fie tratați cu respect.” a scris Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii, pe Facebook. 

Vezi și: Violeta Alexandru scoate ”mizeria” din sistemul bugetar la suprafață: DERANJEZI! Nimeni nu-și asumă răspunderea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel