Realitatea TV concediază jumătate dintre angajați
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

 Realitatea TV va restructura circa jumătate dintre angajații pe care îiu are în prezent,  televiziunea de ştiri urmând să păsteze aproximativ 300 de salariați dintre cei 630 cțt are în prezent, a declarat pentru Mediafax, Gabriel Bugnar, noul director general al postului TV.

Gabriel Bugnar a confirmat faptul că i-a informat pe angajaţii Realitatea TV, într-o ședință de marți seara,  că televiziunea va trece printr-un proces de restructurare. "Este evident că trebuie să urmeze un plan de restructurare. Din 630 vor rămâne 300", a spus Bugnar.

 Întrebat cum a ajuns la această cifră de 300 de angajaţi, Gabriel Bugnar a spus că "300 este cifra ideală pe care au stabilit-o alte televiziuni de ştiri". "Sky News din Marea Britanie are, spre exemplu, 198 de angajaţi", a explicat Bugnar.

 El nu a precizat în cât timp se va face restructurarea la Realitatea TV.

 Totodată, începând de miercuri, cea mai mare parte din cei 174 de angajaţi ai societăţii Alternative Media Solutions SRL, care lucrează în prezent la Realitatea TV, însă nu sunt plătiţi de societatea Realitatea Media SA, deţinătoarea licenţei televiziunii de ştiri, vor fi angajaţi de către Realitatea Media SA.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel