Realitatea TV, amendă colosală. Cristian Diaconescu, poziție vehementă
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Cristian Diaconescu
Cristian Diaconescu
Realitatea TV a fost amendată cu 85.000 de lei din cauza unor afirmații despre comunitatea maghiară. 

”Postul TV Realitatea a primit o amendă colosală pentru o serie de opinii exprimate de invitaţi într-o emisiune la care am participat şi eu. Tema viza modificările dorite de două partide politice aflate la putere în ceea ce priveşte legislaţia elaborată în mai mult de 20 de ani prin care se reglementează drepturile şi libertăţile minorităţilor în România.

Dacă indicele de incompetenţă la nivelul instituţiilor publice depăşeşte pragul tolerabil întreg eşafodajul democratic al unui stat este în pericol.

Nu am pretenţia ca principiile şi normele stabilite atât în legislaţia internă, cât şi în cea internaţională să fie cunoscute de personaje fără istorie profesională, dar mă aştept totuşi la decenţă atunci când se emit judecăţi de valoare în legătură cu acest subiect atât de sensibil.

Identitatea etnică în România şi ISTORIA nu sunt obiecte de negociere la tejgheaua politică, iar Rareş Bogdan şi postul Realitatea au avut inteligenţa să înţeleagă urgenţa dezbaterii unui astfel de subiect.” a scris Cristian Diaconescu, pe Facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel