Real Madrid vrea noi academii de fotbal. Nu vor fi în Spania
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
O delegație Real Madrid a plecat din capitala Spaniei pentru negocieri în vederea deschiderii unor noi academii de fotbal.

Primul ministru irakian, Adel Abdelmahdi, a primit joi o delegaţie a clubului spaniol Real Madrid în vederea deschiderii unor academii de fotbal în mai multe provincii irakiene, informează agenţia spaniolă EFE.

Delegaţia care vizitează Bagdadul, condusă de Inigo Arenillas, responsabil cu proiectele sociosportive ale Fundaţiei Real Madrid din Africa şi Orientul Mijlociu, a discutat cu premierul irakian despre "construirea unor academii de fotbal pentru copii în mai multe provincii din Irak", conform unui comunicat transmis de biroul de presă al guvernului.

Ambasada Spaniei din Irak, care a publicat fotografii pe contul său de Twitter cu premierul irakian purtând un tricoul al clubului madrilen, a afirmat că "Real Madrid va deschide academii de fotbal în Irak", fără a oferi alte detalii.

Clubul Real Madrid a deschis deja în capitala Irakului, în iulie 2018, o academie de fotbal în cadrul Facultăţii de educaţie fizică a Universităţii din Bagdad.

Citește și:

Calificări EURO 2020 - Rezultate în primele meciuri oficiale

Un al doilea Messi. Lovitură pentru starul Barcelonei: Un geamăn întârziat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel