Data publicării:

Real Madrid, calificare triumfală în finala Cupei Spaniei. Barcelona, umilită pe Camp Nou

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Sport
WhatsApp
Facebook Real Madrid
Facebook Real Madrid
Real Madrid a învins FC Barcelona chiar pe Camp Nou şi s-a calificat în finala Cupei Regelui Spaniei. 

După ce a pierdut cu 1-0 în tur, gol marcat de Franck Kessie, Real Madrid a venit mai motivată pe terenul eternei rivale şi a reuşit o victorie categorică, scor 4-0. 

Scorul a fost deschis în finalul primei reprize de Vinicius Jr, după o fază rapidă de contraatac. La pauză, s-a intrat cu 1-0, dar nimeni nu putea să prevadă ce s-a întâmplat în repriza secundă. Benzema a ieşit la rampă şi a marcat de trei ori pentru Real Madrid, care se impune cu un neverosimil 4-0. 

Real Madrid va juca în finala Cupei Spaniei cu Osasuna. 

Osasuna, în a doua finală din istoria clubului 

Echipa Osasuna Pamplona s-a calificat în finala Cupei Spaniei la fotbal, la 28 de ani de la ultima sa prezenţă în această fază a competiţiei, în urma rezultatului de egalitate, 1-1, după prelungiri, înregistrat marţi seară pe terenul formaţiei Athletic Bilbao, în manşa secundă a semifinalelor.

Athletic, pregătită de Ernesto Valverde, fostul antrenor al echipei FC Barcelona, a deschis scorul pe stadionul San Mames în minutul 33, prin Inaki Williams, anulând astfel avantajul oaspeţilor, învingători în meciul tur, de la Pamplona (1-0). Niciuna dintre cele două formaţii nu a mai reuşit să marcheze în timpul regulamentar de joc, soarta calificării fiind decisă în prelungiri, când Pablo Ibanez a înscris golul egalizator (116), graţie căruia Osasuna a obţinut biletul pentru finală

Osasuna a repetat astfel scenariul din fazele precedente, în care a eliminat formaţiile Gimnastic de Tarragona, Betis Sevilla şi Sevilla FC, de fiecare dată după prelungiri.

Aceasta este a doua finală în Copa del Rey din istoria clubului Osasuna, la 28 de ani după cea pierdută în faţa formaţiei Betis Sevilla (1-2 după prelungiri), în 2005, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel