Real Madrid - Bayern Munchen 1-0, în turul semifinalei din Liga Campionilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Real Madrid a făcut un pas important către finala Ligii Campionilor de la Lisabona, după ce a învins-o cu 1-0 pe Bayern Munchen, miercuri seară, în manșa tur a semifinalei.

Bayern Munchen a avut mai mult mingea și dominat-o teritorial pe Real Madrid, însă elevii lui Carlo Ancelotti au replicat bine pe contraatac și au reușit să-și creeze ocazii mai clare decât oaspeții de pe Santiago Bernabeu.

Singurul gol al meciului a fost înscris de Karim Benzema, în minutul 19, lăsat singur cu poarta goală de o centrare venită din stânga, de la Coentrao, angajat perfect de o pasă a lui Cristiano Ronaldo.

Portughezul din ofensiva Realului a avut mai multe șanse de a dubla avantajul madrilenilor, însă nu a reușit să-l învingă pe Manuel Neuer.

De partea cealaltă, cea mai mare ocazie a bavarezilor a fost ratată pe final, de Gotze, care a fost blocat excelent de Iker Casillas

Vezi și: Atletico Madrid - Chelsea 0-0, în prima semifinală din Liga Campionilor


Echipe de start:

Real Madrid:  Casillas - Carvajal, Ramos, Pepe, Coentrao - Xabi Alonso, Modrici, Isco - Di Maria, Benzema, Cristiano Ronaldo. Rezerve: Diego López, Varane, Bale, Marcelo, Casemiro, Morata, Illarramendi. Antrenor: Carlo Ancelotti.

Bayern: Neuer - Rafinha, Boateng, Dante, Alaba - Lahm, Schweinsteiger - Robben, Kroos, Ribéry - Mandzukici. Rezerve: Raeder, Zingerle, Javi Martinez, Weiser, Götze, Muller, Pizarro. Antrenor: Pep Guardiola

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel