REAL MADRID - ATLETICO MADRID LIVE SCORE. Scor final
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Real Madrid a câștigat finala Ligii Campionilor, la lovituri de departajare, împotriva lui Atletico Madrid, cu scorul de 5-3, după ce la capătul a 120 de minute scorul a fost 1-1, pe stadionul "San Siro" din Milano.


Într-o finală de foarte bun nivel, Sergio Ramos a deschis scorul pentru Real în minutul 15, iar Yannick Carrasco a egalat în minutul 79.

Real a ajuns la unsprezece succese în Cupa Campionilor sau Liga Campionilor. Real a mai câștigat această competiție în 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002 și 2014.

După Real, cele mai multe succese în Liga Campionilor le are AC Milan — 7.

Atletico a mai pierdut două finale în această competiție, în 1974, în fața lui Bayern Munchen, și 2014, chiar în fața lui Real. Atletico este singura echipă care a pierdut trei finale de Liga Campionilor, fără să câștige niciodată acest trofeu.

Totodată, Zinedine Zidane a devenit primul antrenor francez care a câștigat Liga Campionilor. Zidane o pregătește pe Real din luna ianuarie.


Minutul 90: Începe prima repriză a prelungirilor.

Minutul 81: Gol Atletico! Juanfran centrează, iar Ferreira-Carrasco ajunge perfect la întâlnirea cu mingea. Avem 1 - 1.

Minutul 52: Schimbare Real: Iese Carvajal și intră Danilo.

Minutul 46: Începe repriza secundă.

Minutul 35: Griezmann trage slab din afara careului, iar Keylor Navas reține fără nicio problemă.

Minutul 15: Gol Real Madrid. Sergio Ramos deschide scorul.

Minutul 12: Carvajal este primul avertizat al meciului, pentru un fault asupra lui Griezmann. Avem cel mai rapid cartonaş galben al Realului într-o finală europeană.

Minutul 1: Începe meciul de la Milano, finala UEFA Champions League.

----

REAL MADRID - ATLETICO MADRID LIVE SCORE. Scor final. La doi ani distanță după finala de la Lisabona, câștigată de Real Madrid, scor 4-1, după prelungiri, cele două rivale spaniole se duelează din nou în ultimul act al Ligii Campionilor.

REAL MADRID - ATLETICO MADRID LIVE SCORE. Scor final. Meciul are loc pe San Siro din Milano și se anunță a fi un duel extrem de încins și de tensionat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel