Reacția primarului din Calafat după imaginile virale de la Târgul de Crăciun: „Erau oameni la concert, dar mai răsfirați. Cântăreața a fost dezavantajată de ploaie”
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Captură foto Ziarul de Calafat
Captură foto Ziarul de Calafat
Dorel Mitulețu, primarul PNL al orașului Calafat, a reacționat în urma glumelor după concertul fără spectatori de la Târgul de Crăciun.     

„Este pentru prima dată în istoria Calafatului când începem un târg de Crăciun. Evenimentul a început la ora 18:00 cu ansamblul de dansuri populare „Rozele Calafatului”, apoi a continuat cu trupa „Etnic” și s-a încheiat cu această fată care, într-adevăr, a fost dezavantajată de ploaie. La jumătatea spectacolului ei a început să plouă. Ținând cont că este iarnă, vă dați seama că părinții care au copii au început să plece.

Ce nu se vede acolo, dacă ascultați și fata care face niște comentarii pe scenă, este că oameni mai erau prezenți în dreapta, mai răsfirați, la adăpost de ploaie. Au mai rămas undeva pe la 10-11 persoane, inclusiv eu, dar mă mir că n-au reușit să mă fotografieze. Am văzut reacțiile, dacă transformăm un eveniment pentru copii în așa ceva este foarte rușinos.

Calafatul nu a plătit un leu către artistă, totul a fost realizat în parteneriat cu cineva care a semnat un contract cu noi. Parte din proiect, care este dedicat copiilor așa cum prevede hotărârea Consiliului Local revine drept cheltuială autorităților locale. Dar partea comercială, dedicată vânzării de produse se va plăti așa cum este contractul. Noi plătim doar partea de curent electric, care este pentru scenă, pentru beculețe și toate cele.

La începutul evenimentului au fost prezenți până aproximativ 150 de oameni, nu vrem să dramatizăm și să ne umflăm în pene că acesta este adevărul”, a precizat Dorel Mitulețu.

Internetul s-a umplut de glume după concertul fără spectatori de la Târgul de Crăciun din Calafat

O cântăreață de muzică ușoară a fost filmată la un târg de Crăciun în timp ce cântă la o piață aproape goală.

Un clip realizat la Târgul de Crăciun din Calafat a devenit viral pe rețelele de socializare.

În timpul unui concert, artista aflată pe scenă îndemna oamenii să ridice mâinile și să facă atmosferă. deși în public nu se afla nimeni.

La o distanță considerabilă de scena abia și-au făcut apariția două, trei persoane. 

„Sunteți pregătiți? Toate mâinile sus, sus, sus! Foarte bine. Să vă văd brațele sus. Bine acolo!” - sunt câteva dintre îndemnurile artistei.

Comentariile din mediul online nu au întârziat să apară. Iată câteva dintre ele:

Vreau și eu o dedicație pentru prietenii imaginari din public, dacă se poate!

Mai multe instalații am eu acasă.

Cânta banda, ea doar mima!

Greșit: ,,Se Fac Repetiții Pentru Târgul de Crăciun din Craiova"!

Nu e chiar așa rău să ai prieteni imaginiari, măcar ei te susțin și te aplaudă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel