Reacția Mirelei Vaida, după ce pe internet a apărut că ar fi murit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Julia Pandi
WhatsApp
Tot mai multe persoane publice sunt declarate moarte pe Tik Tok sau în mediul online, iar pe această listă se înscrie și Mirela Vaida, prezentatoarea de la Acces Direct. Vedeta a avut o reacție chiar în timpul emisiuni, după ce a apărut că ar fi murit.

Vedete de la noi se confruntă des cu problema farselor de pe internet, dar și a știrilor fake în care se spunea despre acestea că au murit. După ce pe această listă s-a înscris recent Vlăduța Lupău sau Bogdan Mocanu, acum a venit rândul și al Mirelei Vaida, relatează Spynews.

Cum a reacționat Mirela Vaida după ce s-a spus că ar fi murit

Pe Tik Tok a apărut recent un clip video în care apărea un sicriu la căpătâiul căruia stăteau două femei. Pe clipul video era scris și un mesaj în care era exprimat faptul că acolo se odihnește trupul neînsuflețit al Mirelei Vaida.

VEZI ȘI: Mirela Vaida, anunț despre emisiunea ”Acces Direct”: Nu pot decât să mă bucur

Cel mai nou sezon al emisiunii Acces Direct a revenit din data de 10 ianuarie 2022, la Antena 1 şi la Antena Stars. Mirela Vaida le va da întâlnire telespectatorilor în fiecare zi, de luni până vineri, de la 16:00, la Antena 1, unde vreme de o oră, alături de invitaţii săi, au dezbătut situaţii de viaţă, a prezentat, în premieră, poveşti spectaculoase de iubire, precum şi subiectele mondene ale momentului.

Ulterior, de la ora 17:00, Acces Direct a continuat pe Antena Stars, acolo unde gazda show-ului a conectat telespectatorii la evenimentele mari ale zilei şi la subiectele de actualitate socială, cu impact atât în rândul oamenilor obişnuiţi, cât şi asupra vedetelor. 

Mirela Vaida: Revenim în forță cu noul sezon Acces Direct

„Revenim în forță cu noul sezon Acces Direct, din 10 ianuarie, de la ora 16:00. Emisiunea va avea o durată mai mare, vom avea mai multe subiecte dinamice și mai mulți invitați. De asemenea, vom avea mai mulți reporteri pe teren care vor transmite live evenimentele, de la fața locului. Ne vedem de la ora 16:00, pe Antena 1, pentru ca de la ora 17:00 să vă dăm întâlnire pe Antena Stars. Nu pot decât să mă bucur că mă voi adresa unui public mai larg, care mă poate descoperi și altfel. Vă dau această declarație de pe malul oceanului, unde sunt 25 de grade, dar de mâine sunt pregătită să mă întorc în redacție alături de colegii mei pentru a pregăti cele mai importante subiecte de divertisment, mondene, sociale, lifestyle și sănătate. Rămâneți alături de Acces Direct așa cum ați făcut atâția ani și suntem convinși că nu vom dezamăgi. Vă aștept din 10 ianuarie, ora 16, la Antena 1, iar de la ora 17, la Antena Stars!”, a declarat Mirela Vaida. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel