Reacția lui Fifor după acuzațiile lui Iohannis: Nici de data asta nu i-a ieșit
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mihai Fifor
Mihai Fifor
Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut o serie de declarații, miercuri, 22 mai, în care îndeamnă românii să meargă să voteze la referendum și acuză PSD de boicotarea acestuia. Mihai Fifor a comentat, în direct, la tv, acuzațiile președintelui.

Nu m-am mai amuzat de multă vreme ca astăzi, auzindu-l pe domnul președinte Iohannis. Mie mi s-a părut amuzant. A încercat să dea un mesaj mobilizator pentru patrie: români, ieșiți la vot, români, ieșiți și zdrobiți lanțurile. Nu i-a ieșit nici de data asta. Încearcă să fie dur. Rulează niște obsesii. Obsesia domnului președinte Iohannis a devenit Liviu Dragnea. Obsesia președintelui este PSD. Nu îl mai interesează altceva. Nu îl interesează problemele. Eu mă așteptam ca președintele României să îndemne cetățenii să vină la vot pentru europarlamentare pentru că ne doare de țara asta. Putea să spună: veniți, frați români, la europarlamentare. E important ce se întâmplă după europarlamentare cu țara asta. După, îi rămăsese timp în grădină să vorbească și de referendum. Are o problemă. Trebuie să găsească ceva ca alegerile europarlamentare să fie blurate, a afirmat Mihai Fifor, în cadrul emisiunii lui Victor Ciutacu, de la România TV.

Vezi AICI declarațiile președintelui: Klaus Iohannis, declarații la Cotroceni, înaintea alegerilor europarlamentare - LIVE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel