Reacția adorabilă a unui cățel care își revede stăpânul după 7 ani
Data publicării:
Autor: Elena Aurel
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @EyeEm
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @EyeEm
Un utilizator TikTok a făcut public un videoclip care surprinde reacția adorabilă a unui cățel care își revede stăpânul după 7 ani. 

Câinii aduc o mare bucurie și veselie în viețile noastre. Fie că sunt de talie mare sau mică, există ceva unic în privirea lor și în felul lor jucăuș care îi face extrem de apreciați. În ansamblu, câinii sunt animale excepționale, fiind adesea văzuți ca prieteni fideli și devotați.

Câinii sunt animale care dezvoltă o strânsă legătură emoțională cu stăpânii lor. Entuziasmul lor, atunci când îi văd, reflectă bucuria și fericirea de a fi reuniți cu o persoană iubită.

Ei au o memorie excelentă și au capacitatea de a recunoaște oameni, locuri și alți, câini chiar și după foarte mult timp. Există multe studii care demonstrează că patrupezii sunt capabili să recunoască foștii lor stăpâni, chiar și după mulți ani de separare.

Capacitatea lor de a recunoaște pe cineva după foarte mulți ani în care au stat separați depinde de experiențele pe care le-au avut cu acea persoană și de legătura emoțională formată. Deși nu există o cercetare specifică care să confirme o perioadă exactă de timp, este general acceptat că patrupezii au o memorie impresionantă.

Videoclipul a strâns aproximativ 416.000 de aprecieri, iar urmăritorii au lăsat o mulțime de comentarii. 

Iată câteva dintre acestea: 

„Ochișorii i-au strălucit de emoție.", a scris un utilizator. 

„Spuneți-mi că nu am fost singura care a plâns.", a scris altul. 

„A trebuit să-mi las câinele cu un prieten aproape un an pentru că am fost nevoit să mă mut urgent și nu am putut strânge bani să-l iau cu mine. Mi-a fost teamă că nu mă va recunoaște, dar când m-a văzut, s-a entuziasmat foarte tare, l-am îmbrățișat și i-am spus: „Ți-am promis că mă voi întoarce și iată-mă!" Acum este cu mine și nu ne vom mai despărți niciodată!", a mai scris un utilizator al platformei. 

 

@adn40mx Perrito se rencuentra con su amo después de 7 años y amamos su reacción. #perrito #rencuentro #amor #mascota #alegria #ternura #adn40 ♬ sonido original - adn40

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel