Reacția adorabilă a unui câine după ce stăpânul său a adoptat un vițel. "Nici măcar nu se uită la mine!"/VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video
captură video
Plânsul și oftatul animalului au devenit virale.

Un clip de-a dreptul amuzant a devenit viral peste noapte după ce, inițial, a fost postat pe TikTok. Un bărbat și-a filmat câinele pe locul din față al camionetei după ce a luat în spate și un vițeluș pe care a continuat să-l mângâie tot drumul, gest care l-a nemulțumit profund pe Bandit. În imagini se poate vedea clar atitudinea de sfidare a patrupedului atunci când stăpânul îi vorbește. Câinele îl ignoră total, ba mai mult - scâncește și oftează de supărare precum un om. Este, evident, gelos pe noul intrat în "familie"!

@pubity Bandit didn’t acknowledge the baby cow a single time ???????????? #Pubity (@Jeffori via @collab ♬ original sound - Pubity

Ceea ce sporește comicul de situație este reacția neașteptată a câinelui, care pare să înțeleagă cu adevărat ceea ce i se spune și să răspundă la emoțiile stăpânului său într-un mod uimitor de apropiat de comportamentul uman. În timp ce acesta filmează, camera se îndreaptă și către bancheta din spate a mașinii, unde se află vițelul proaspăt intrat în familia și gospodăria bărbatului.

Internauții au reacționat pe măsură: "Uită-te la el cum oftează și bodogănește ca un om!", "Îl tratează cu spatele!", "Îi dă tratamentul tăcerii", "Bine îți face Bandit! Dragostea nu se împarte la doi!" - sunt doar câteva dintre comentariile celor care au vizionat clipul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel