Reacție de la vârful PNL, privind demisia lui MRU de la șefia SIE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a mărturisit că decizia lui Mihai Răzvan-Ungureanu de a demisiona de la conducerea SIE a fost o surpriză pentru ea.

"Pe mine personal, această veste m-a luat prin surprindere. Nu știu cauzele care au stat la baza acestei decizii, dar sunt convinsă ca Mihai Răzvan Ungureanu va comunica public, transparent care sunt planurile domniei sale și de ce și-a dat demisia astăzi deciziei. Nu ar trebui să ne panicăm pentru faptul că SIE nu va avea pentru o perioadă de timp director. Au mai fost situații in istoria recentă a acestui serviciu în care conducerea a fost gestionată de adjunctul și s-au descurcat foarte bine. Am convingerea că gestul domniei sale vine să îmbunătățească comunicarea la nivelul unor instituții", a declarat Alina Gorghiu, prin telefon, la Realitatea TV.

Pe de altă parte, copreședintele liberalilor a ținut să menționeze că exclude o candidatură a lui Ungureanu din partea PNL la alegerile parlamentare, precizarea venind în urma unui scenariu vehiculat după demisia acestuia de la conducerea SIE.

"Eu vă vorbesc în numele PNL și vă spun că acest scenariu este exclus", a adăugat Alina Gorghiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel