Reacția lui Ponta, după ce Dragnea s-a pozat cu Băsescu
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Victor Ponta i-a cerut, marţi, lui Liviu Dragnea, să le facă jurnaliştilor ”confidenţe” despre discuţia pe care acesta a avut-o cu Traian Băsescu, la recepţia dedicată Zilei Naţionale.

VEZI ȘI: Băsescu, către Dragnea: Veți fi dat afară din PSD pentru această poză

Premierul Victor Ponta a venit, marţi, la Palatul Parlamentului, însoţit de preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, unde au avut o întrevedere cu grupul minorităţilor naţionale.

La intrarea în sala de şedinţă a grupului minorităţilor, jurnaliştii l-au întrebat pe Liviu Dragnea ce a discutat cu Traian Băsescu la recepţia de la Palatul Cotroceni, dedicată sărbătoririi Zilei Naţionale.

"Liviu, rămâi tu să le faci confidenţe", i-a spus Ponta lui Dragnea.

Dragnea a evitat însă să vorbească cu jurnaliştii, preferând să intre direct în sala de şedinţe, în timp ce Ponta a rămas cu jurnaliştii, pentru a face declaraţii politice pe alte teme.

Vicepremierul Liviu Dragnea, prezent, luni, la recepţia de la Palatul Cotroceni, de Ziua Naţională, l-a aşteptat pe preşedintele Băsescu, în timp ce acesta se fotografia cu invitaţii, iar la finalul evenimentului a făcut o poză cu şeful statului, cei doi retrăgându-se, împreună, din Sala Unirii, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel