Reacția lui Cătălin Ivan, după ce o bătrână din Nana a fost trântită
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a reacționat față de incidentul de la Nana, în care un politician cu antecente penale a aruncat cu o bătrână, căreia ar fi încercat să-i cumpere tăcerea cu 200 de lei. 

Cătălin Ivan a declarat că incidentul din comuna Nana în care o femeie a fost trântită la pământ "ne amintește de abuzurile extraordinar de grave care au marcat regimul Băsescu. Nu este prima oară când români obișnuiți sunt agresați fizic doar pentru că au un cuvânt de spus și îi incomodează pe oamenii lui Băsescu: în Piața Universității, manifestațiile împotriva regimului Băsescu au fost reprimate violent; un fost deținut politic în vârstă de 85 de ani a fost ridicat pe sus și agresat pentru că se afla în aceeași sală cu Băsescu și își spunea punctul de vedere; un avocat a dezvăluit cum a fost lovit chiar de Traian Băsescu pentru că l-a criticat în public".

Purtătorul de cuvânt al PSD subliniază că "mai grav este faptul că incidentul de la Nana s-a petrecut sub ochii unor lideri ai partidului lui Băsescu". El a conchis: "Sper că autoritățile vor acționa cu promptitudine față de aceste acțiuni incalificabile. Ce s-a întâmplat la Nana arată ce poate întâmpla în toată România dacă nu vom pune capăt acestui regim". 

VEZI și: Bătrâna agresată din Nana, mărturii în lacrimi. "Nu îmi vând pământul. E de la părinții mei. Eu nu vreau milă de la nimeni" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel