RCS&RDS, în negocieri cu Enel pentru preluarea distribuției din Banat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Grupul RCS&RDS, cel mai puternic jucător pe piaţa de cablu TV şi servicii de internet fix din România, poartă negocieri pentru achiziționarea uneia dintre societăţile zonale de distribuţie şi furnizare a energiei electrice din România, deținută de firma italiană Enel.

RCS&RDS negociază cu italienii de la Enel achiziția distribuţiei de energie electrică din zona Banatului.

"Mai mult firme sunt în negocieri cu Enel, pentru activele din România. Pentru Banat, se negociază acum cu RCS&RDS, dar şi cu societatea de stat Electrica, care este interesată de toate activele Enel din România", au susținut surse din sectorul energetic citate de economica.net.

Solicitaţi, oficialii RCS&RDS nu au făcut nici un comentariu până la publicarea acestei ştiri.

Potrivit unor informaţii publicate anterior de sursa citată, interesate de achiziţia distribuţiei din Banat ar fi şi Gaz de France, şi E On.

În luna iulie a acestui an, gigantul italian Enel anunța că vrea să vândă pachetele majoritare din societăţile de distribuţie din Muntenia, Banat şi Dobrogea şi 100% din acţiunile Enel România SRL, companii care gestionează o reţea de 91.000 de kilometri ce distribuie aproximativ 14 Tera Waţi oră pe an către 2,6 milioane clienţi.

Enel părăsește România. Ce altă firmă urmează

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel