RCS-RDS, acord pentru LOOK TV și LOOK PLUS. DIGISPORT ar urma să transmită meciurile din LIGA 1
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Meciurile din Liga 1 nu au putut fi urmărite în primele etape decât de către abonații UPC, iar milioane de microbiști au ratat partidele echipelor favorite din România. Această situație pare însă să se rezolve pentru 3 milioane de abonați ai unui operator de cablu.

RCS-RDS a ajuns la un acord cu deţinătoarea drepturilor TV a meciurilor din Liga 1, pentru a retransmite meciurile din campionatul intern, scrie prosport.ro. Până la 1 septembrie, abonaţii companiei vor avea în grila de programe Look TV şi Look Plus. Momentan, există doar un acord verbal, urmând ca în perioada imediat următoare să fie puse la punct ultimele detalii şi să fie semnat contractul.

"Da, este adevărat. Momentan există doar un acord verbal între noi şi cei de la RCS & RDS, unul care sperăm să se concretizeze cât mai repede. Dacă lucrurile vor merge bine, până la 1 septembrie abonaţii companiei vor putea să urmărească meciurile din Liga 1. Nu vrem să ne mai hazardăm. Avem exemplul Romtelecom, unde credeam că totul este bine, dar negocierile au eşuat lamentabil când credeam că ne aflăm în linie dreaptă. Suntem păţiţi, ca să zicem aşa", au transmis surse de la Look TV.

Citește și: Scandal Liga 1. UPC, amendată de Protecția Consumatorului

3 milioane de abonaţi au cei de la RCS-RDS, companie de cablu care până în acest an a transmis meciurile din Liga 1.

Negocierile cu Romtelecom stagnează

După ce Look TV a cumpărat drepturile pentru difuzarea Ligii 1, cei de la UPC, NextGen, Romtelecom şi Orange TV au decis să negocieze noi contracte cu aceştia.

Săptămâna trecută, abonaţii Romtelecom au avut surpriza de a găsi în locul posturilor Look TV şi Look Plus următorul mesaj pe ecranul televizoarelor: "Până în acest moment, Romtelecom şi deţinătorii canalelor Look TV şi Look Plus nu au ajuns la un acord privind retransmiterea acestor programe. Sperăm să încheiem negocierile în avantajul dumneavoastră şi astfel să vă putem oferi în cel mai scurt timp acces la cele două canale menţionate".

Vezi și: RCS&RDS a scos LOOK TV şi TRANSILVANIA LIVE din grilă

La începutul lunii iulie a acestui an, reprezentanţii Romtelecom au declarat că se află în negocieri cu cele două posturi de televiziune şi că până la finalizarea acestora le vor avea în grila de programe. Totuşi, până în prezent, negocierile nu au evoluat în vreun fel.

1,3 milioane de abonaţi au cei de la Romtelecom.

Citește și: Romtelecom a scos din grilă Look TV și Look Plus, care difuzează Liga I

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel