Răzvan Simion și Lidia Buble dau vestea cea mare
Data publicării:
Autor: Adriana Nicolau
WhatsApp
Lidia Buble și Răzvan Simion alcătuiesc unul dintre cele mai frumoase, solide și energice cupluri din showbizz-ul autohton. Au trecut împreună prin greutăți și obstacole, însă iubirea lor a triumfat și cei doi își trăiesc povestea de dragoste cu convingere și zâmbetul pe buze.

“Lidia mi-a dat liniștea de care aveam nevoie. O iubesc pentru că mi-a adus echilibrul în viață. Chiar dacă pare copilăroasă, este surprinzător de matură și extraordinat de optimistă. O iubesc pentru că are doi ochi frumoși care îmi zâmbesc din interior în fiecare dimineață și o iubesc pentru că mă lasă să fiu eu însumi", a declarat Răzvan pentru unica.ro.

Răzvan și Lidia fac planuri de nuntă 

Cei doi se îndreaptă cu pași siguri către altar, cel puțin așa ne-a lăsat să înțelegem Răzvan care este dispus să treacă în religia iubitei sale și să facă botezul. Lidia Buble este adeptă a religiei penticostale, iar persoanele care doresc să se alăture noii credințe, conform tradiției, trebuie să se boteze. “La noi va fi mai întâi botezul și abia apoi nunta. Nu, nu vă gândiți la botezul copilului, va fi botezul meu și apoi nunta.”

[citeste si]

Lidia a declarat că se simte pregătită pentru căsătorie și chiar dacă este mai copilăroasă, Răzvan o acceptă și o place așa cum este.

“El trebuie să vină să mă ceară de soție înainte, de la mama și de la tata și… apoi vedem", a declarat artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel