Răzvan Marin, transfer. Internaționalul român a făcut lumină privind plecarea
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
"Mă văd încheind sezonul la Standard" Liege, a declarat pentru ziarul belgian La Derniere Heure mijlocaşul Răzvan Marin, cel care a fost ales recent cel mai bun fotbalist român al anului 2018.

Potrivit ziarului citat, Marin, unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai echipei antrenate de Michel Preud'homme, a fost în ultimele săptămâni în vizorul cluburilor Sampdoria, Atalanta, Crotone (toate din Italia, ultimul din Serie B), Levante (Spania) şi Bordeaux (Franţa).

"Într-o zi sau alta, va apărea posibilitatea unui transfer. Îi las însă pe agenţii mei să se ocupe de asta. Zvonurile care au apărut legate de mine sunt doar vorbărie, nu-mi pasă de ele. Sigur că poate apărea întotdeauna o ocazie. Aveam de gând să rămân la Viitorul în timpul stagiului de iarnă când a venit Standard cu o ofertă pe care nu puteam s-o refuz", a afirmat Marin.

"Mă văd însă încheind sezonul la Standard. Nu mă gândesc să plec şi mă simt foarte bine aici, vorbesc cu toată lumea şi cred că mă înţeleg bine cu toţi", a spus internaţionalul român.

El recunoaşte că vrea să joace în viitor la o echipă mare: "Visez să evoluez într-unul din campionatele mari, ca Spania, Germania, Italia sau Anglia. Vom vedea însă mai târziu. Acum, obiectivul este ca Standard să se califice în play-off-ul pentru locurile 1-6."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel