Răzvan Marin - primele probleme la Ajax Amsterdam. ”E deja de vânzare”
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Razvan Marin, Ajax. foto: facebook
Razvan Marin, Ajax. foto: facebook
La partida încheiată la egalitate, 0-0, a meciului tur din play-off-ul Champions League dintre  Ajax Amsterdam și  APOEL Nicosia, Răzvan Marin a fost titular.

Răzvan Marian a întrat pe teren încă din primul minut, însă Erik ten Haag a ales să îl schimbe primul. El a avut o evoluție ștearsă și a fost înlocuit în minutul 61.

Fanii lui Ajax au fost foarte supărați pe Răzvan Marin și în momentul în care a fost înlocuit, multe dintre reacții au fost vehemente: "În cele din urmă l-a scos", "Cred că este timpul ca acesta să nu mai plutească în derivă", "Era şi timpul. I-a fost curmată suferinţa", sunt doar câteva dintre mesajele pe care fanii lui Ajax i le-au adresat lui Răzvan Marin.

Chiar și antrenorul Ten Hag a afirmat că românul nu este încă la nivelul dorit de Ajax: "Nu este încă la nivelul pe care ni-l dorim. Dar are nevoie de puțin timp de acomodare, e normal. Vrem să jucăm în Champions League și trebuie să jucăm foarte bine în retur. Dar Răzvan trebuie să se obișnuiască, trebuie să înțeleagă ce ne dorim. Are o poziție extrem de importantă în teren, dar va învăța, se va adapta și se va îmbunătăți", a spus Erik ten Hag, despre situația lui Răzvan.

"Răzvan Marin încă nu își găsește locul la echipă, nu am văzut vreodată un Ajax mai slab ca în această seară", a spus Aad de Mos, analist Ziggo Sport.

E deja de vânzare

De asemenea, reacțiile de pe Twitter nu au fost în favoarea lui Răzvan Marin: ”Răzvan Marin e deja de vânzare" și „Ajax și Răzvan Marin, în dificultate să o înfrunte pe APOEL", a scris footnews.be.

”Presa olandeză îi judecă pe Răzvan Marin, David Neres și un 'Ajax pătimaș, extrem de năstrușnic'", ”Erik ten Hag știe că Răzvan Marin trebuie să facă pași", ”Remarcabil faptul că lui Marin i s-a permis din nou să fie titular", sunt câteva dintre multele mesaje critice postate pe Twitter de către presa internațională și de către fani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel