Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 17 noi 2020 / 20:19
Răzvan Marin, mesaj RĂZBOINIC înainte de meciul cu Irlanda de Nord
Răzvan Marin, mijlocaşul naţionalei României, a transmis un mesaj războinic colegilor săi înainte de meciul cu Irlanda de Nord din Liga Naţiunilor. 

"Ştim că Irlanda de Nord are o echipă puternică din punct de vedere fizic şi cu siguranţă, în special la mijlocul terenului, vom avea de muncă împotriva adversarilor. Noi am avut puţin mai mult timp să pregătim această partidă pentru că nu am mai jucat cu Norvegia. Normal ar trebui să fim mult mai proaspeţi decât nord-irlandezii, sperăm să arătăm asta mâine şi pe teren. În primul rând ne gândim să terminăm pe locul 2 în grupă, cât despre urna a 2-a la tragerea la sorţi (n.r. - a preliminariilor Cupei Mondiale) depindem şi de partida dintre Serbia şi Rusia. Noi vom da totul pentru a câştiga şi a termina pe locul 2 în grupa asta. Apoi, bineînţeles că ne-am dori să fim şi în urna a 2-a la Mondiale. Spectatorii vor fi destul de puţini mâine, doar 1.000. În Italia la un moment dat se juca tot aşa... noi vom încerca să dăm totul pe teren. Uneori e frumos să vezi fani în tribune", a spus mijlocaşul.

"Am avut prestaţii bune şi mai puţin bune. Dar ăsta e fotbalul şi trebuie să mergem înainte. Nu ştiu dacă a fost chiar un an ratat. Bineînţeles că nu am reuşit să ne calificăm la Campionatul European, dar nu ştiu dacă avem faţă de cine să ne revanşăm. Noi tot timpul încercăm să facem totul pe teren. Vom vedea, mergem înainte", a adăugat Răzvan Marin, conform Agerpres. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro