Răzvan Ionescu s-a întors în PSD: Mână de ajutor în reconstrucția și regăsirea partidului
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
În cursul acestei zile, Răzvan Ionescu s-a reînscris în PSD.

După 16 ani de când a făcut un pas în spate, Răzvan Ionescu a decis să revină în PSD. Contactat de DC News, acesta ne-a confirmat că s-a înscris în organizația PSD Călărași.

Întrebat de ce a decis să revină în politică în an electoral, acesta a precizat că s-a decis să se întoarcă în PSD pentru a da o mână de ajutor partidului. „În niciun caz nu e vorba despre oportunitate, în condițiile actuale nu putem vorbi de așa ceva. Partidul trece printr-un proces de transformare, de regăsire a unui mesaj către electorat”, ne-a precizat Răzvan Ionescu care a subliniat că electoratul PSD-ului s-a schimbat foarte mult iar problemele tinerilor sunt înțelese greu.

El a precizat că decizia de a se reîntoarce în PSD ține și de atașamentul pe care îl are față de o stângă democratică și de partidul în care s-a dezvoltat ca politician între 1996 și 2004.

Răzvan Ionescu a adăugat că decizia vine după o „simțire personală”, considerând că e un moment prielnic iar prezența sa poate aduce o contribuție importantă în regăsirea partidului și în reconstrucția PSD.

Răzvan Ionescu a deținut mai multe funcții de conducere în cadrul PDSR iar în 2000 a fost ales deputat de Bihor în Parlamentul României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel