Răzvan Cuc: Unde ați vrea să fiți tratat, domnule Orban? La Suceava sau la Balș? Ce l-a supărat pe fostul ministru
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Fostul ministru Răzvan Cuc a reacționat vehement după demiterea de azi a doctorului Adrian Streinu Cercel, din conducerea echipei de luptă anti-Covid.

Răzvan Cuc consideră nedreaptă demiterea specialistului în boli infecțioase decătre ”un fost șomer” și contestă măsurileși felulîn care GuvernulOrban s-acomportat pe timpulpandemiei de coronovirus din România:

”E printre rarele momente, de când mă știu, când am văzut cum un șomer ajuns premier îngenuchează experiență și profesionalismul unui expert, unui profesor, a doctorului Streinu Cercel”, a scris Cuc pe Facebook.

”Cum este posibil așa ceva? Ce experiență sau expertiză or avea Orban și gașcă lui de șmecheri în lupta anti COVID?

N-am văzut nimic, dar nimic în afară de combinațiile pe care le fac acum sub umbrela stării de urgență. Scuze! Am văzut inconsecvență în acțiuni și declarații (mai ales) în aceste zile, cât n-am văzut vreodată.

Întreb și eu (dar nu pentru un prieten) cum a fost sancționat Câțu care a dat bir cu fugiții înainte să fie validat de Parlament?

Vă reamintesc că tot jocul lui Iohannis și Orban de-a guvernul și anticipatele au costat țara enorm în lupta cu Coronavirus.

Dacă lucrurile nu au evoluat grav la noi, a fost și datorită faptului că populația a înțeles să stea în case și asta NU la îndemnul președintelui și a premierului, ci la îndemnul specialiștiilor, pe care Orban, cu o sete de om ahitiat după puterea totală, îi execută că sunt mai apreciați de popor decât este el.

Procentele și atât


Această gașcă PNL-istă are în cap doar un singur lucru: procentele și atât.

Nu a existat niciun guvern întreg la cap, care în această perioadă să se răzbune pe vreun specialist care a ținut în frâu epidemia.

Nu vreau să fiu cinic, așa cum sunteți dumneavoastră, dar v-aș adresa o întrebare!!!

Sunt curios domnule Orban dacă, Doamne Ferește, sunteți în situația să aveți probleme din cauza noului coronavirus, unde ați vrea să fiți tratat, la Suceava (de managerul domnului Flutur) sau la Matei Balș?

Nici nu trebuie să-mi răspundeți!!! Sper, din suflet, să nu vă găsiți într-o astfel de dilema”, este postarea fostului ministru al Transporturilor Răzvan Cuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel