Răzvan Cuc, despre "România educată": Își bat joc de elevi, profesori și părinți
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Răzvan Cuc: Iohannis și liberalii săi au îndatorat tânăra generație ca nimeni alții.
Răzvan Cuc: Iohannis și liberalii săi au îndatorat tânăra generație ca nimeni alții.
"Când se va sfârși, despre epoca Iohannis-Cîțu se va spune că a fost un coșmar! Un coșmar provocat de oameni bolnavi de putere, care mint cum respiră", scrie pe Facebook Răzvan Cuc.

"Cu proiectul „România educată” cetățeanul de la Cotroceni a câștigat alegerile din 2014. Vă dați seama!?... Au trecut 7 ani în care acest „proiect” a lâncezit ca și așa-zisul său autor. Acum l-a scos de la naftalină și îl mai plimbă puțin prin fața românilor, ca să rămână proaspăt.

În acest an, o elevă din Galați a primit nota 3 la matematică la Evaluarea Națională, dar după contestație a fost notată cu 8,25. Și sunt nenumărate situații asemănătoare.

Iohannis și liberalii săi au îndatorat tânăra generație ca nimeni alții. În pandemie, i-au uitat complet pe copiii care nu aveau laptopuri sau tablete sau internet. Au refuzat să le mărească alocațiile. Și-au bătut joc de investițiile în școli. Își bat joc de elevi, profesori și părinți. Nu au făcut și nu fac nimic pentru educație. Dar au extrem de mult tupeu!... Ghinion!", conchide Răzvan Cuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel