Răzvan Cuc, 'atac la centură': Domnule Orban, ne revenim și noi puțin din chermeze?
Autor: Mircea F. Cristian | Publicat pe: 09 dec 2019, 11:33
WhatsApp
Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, încearcă să-i atragă atenția premierului Ludovic Orban că proiectul centurii Bucureștiului la nivel de autostradă se află la ministerul de resort.

Răzvan Cuc face remarci ironice despre revelația premierului Ludovic Orban, care a spus recent că 'Bucureștiul este singura capitală europeană fără o autostradă de centură și că ar trebui construită una', precizând că proiectele respective sunt deja aprobate.

Fostul ministru i-a transmis mesajul prin intermediul paginii sale de Facebook:

”Domnul Prim-Ministru Orban încă mai face ceremonii de învestire, că-i plac chermezele, în loc să muncească așa cum ar trebui.

Prezent la învestirea prefectului de Ilfov, premierul Orban a avut o revelație: ne trebuie o centură, la profil de autostrada, a Bucureștiului. Poate nu știe, sau sigur nu știe, cum e cu proiectele de infrastructură, cum e cu maturitatea unui proiect, cum e cu predictibilitatea unui proiect, cum e cu vizunea și dezvoltarea.

Domnule Orban, ne revenim și noi puțin din chermeze? Centura București, la profil de autostradă, are deja 3 contracte semnate, pentru aproape 53 de km. Noi am muncit, am lansat și am și semnat contracte. Chiar v-am lăsat și dumneavoastră proiecte mature și documentații gata de lansare. Oare știți ce să faceți cu ele? Nu, nu, nu trebuie blocate. Trebuie susținute, lansate, deblocate și urmărite să fie implementate.

Păcat domnule Premier că în carieră dvs bogată de muncă la stat ați ajuns și pe la Ministerul Transporturilor, că ne-am dat și noi seama, că nu ne-am ales cu nimic după acea ședere.

Sunt multe lucruri care ne trebuie în infrastructură, nu doar centură pentru Capitală, la profil de autostradă. Ne trebuie unite regiunile istorice, ne trebuie Comarnic-Brașov, ne trebuie cale ferată, ne trebuie infrastructură năvală și aeriană dezvoltate.

Aici e problema, domnule Orban, că trebuie să livrați ceva concret. Proiecte sau soluții, nu doar dosare penale. E greu, știu!!! Așa e când ajungi să guvernezi fără să îți dorești cu adevărat.

PS: cam câți prefecți mai sunt de instalat, să știm de câte revelații o să mai avem parte?” este mesajul integral al fostului ministru Răzvan Cuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?