Răzvan Cuc: Am trăit să o vedem și pe asta. Un dialog absurd între Clotilde Armand și Cătălin Drulă
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Răzvan Cuc, fostul ministru al Transportutilor, îi atacă pe ministrul Cătălin Drulă și pe edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, după o discuție a celor doi USR-iști referitoare la modernizarea Gării de Nord, în plin scandal al mutării bolnavilor de la Spitalul Foișor și al dezafectării spațiilor de la Metrou.  

- Nici pe vremea lui Ceaușescu nu-și luau interviuri între ei activiștii sau șefii de partid! Dar am trăit să o vedem și pe asta: un dialog absurd, un fel de „Noi doi și-o umbrelă de partid” între două „staruri” ale USR.

- Un spectacol fără rost, pus în scenă de „oamenii noi” în plin scandal al mutării pacienților de la Spitalul Foișor și al scandalului cu ranga de la Metrorex. Protagoniștii: Clotilde Armand, primarul de la sectorul 1 și la fel de „celebrul” ei coleg de la Transporturi, vajnicul Cătălin Drulă.

- Deși presa nu îi ocolește, cei doi s-au gândit să facă un fel de talk-show unul cu celălalt. Unul în care să nu îi critice nimeni. Să nu le pună vreo întrebare incomodă. Așa că, gratulându-se reciproc, cei doi au abordat „teme de interes” și ne-au lămurit pe toți: nu știu nimic, nu au soluții pentru nicio problemă!

- De exemplu, doamna de la sectorul 1 a abordat tema unei promenade în jurul Gării de Nord. Nu era mai bine dacă ne spunea ceva despre administrarea parcului din fața gării? Sau, un alt exemplu, putea să ne spună ce soluții are la Podul CFR Constanța, reabilitat de Compania CFR Infrastructură. Știu că exista o strategie de modernizare a Gării de Nord, dar și un proiect privind inelul feroviar al Capitalei. Dacă tot s-au dat în stambă împreună, iată că aveau și ceva subiecte comune, altele decât Egis...

- Nu a fost cazul. În concursul de ode dedicate unul altuia a triumfat penibilul. Cine se aștepta să îi audă vorbind despre ce au făcut deja, concret, pentru români, a așteptat degeaba. A fost un spectacol jalnic în care au încercat să spele ceva din imaginea lor tot mai adevărată, de incompetenți care își folosesc funcțiile publice pentru a face exerciții de PR.

- Stimabililor, puneți mâna și guvernați, sunteți la putere, faceți ceva bun și pentru români, nu doar pentru voi și colegii voștri de partid!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel