Răzvan Ciobanu, întâlnire cu fostul iubit, la film: Mă urc pe tine aici
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Răzvan Ciobanu
Răzvan Ciobanu
Răzvan Ciobanu a trecut printr-un nou episod neplăcut, după ce s-a întâlnit la film cu fostul său iubit.

"M-am dus într-o seară la film și cine era în sală... fostul meu iubit cu un domn. M-am dus la el și i-am spus aşa: "Tu ce cauți, mă, aici?". Mie îmi place în public, n-am nimic de ascuns. Fostul meu a părăsit sala atunci. Omul era prețios și mi-a răspuns că se uită la film.

I-am zis... "Vezi că dacă mă urc pe tine aici și îi dau doi pumni în cap, ne scot bodyguarzii afară". A fugit din sală şi i-a spus celuilalt că sunt nebun. De acum încolo, pe care îl prind, facem circ. M-am dus la om și i-am spus că n-are nici o vină, sunt doar eu nebun. Pe mine mă amuză şi, de acum încolo, o să mă amuz foarte tare. Imaginea mea nu are de suferit. Sunt designer, sunt un om, am sentimente, am reacții. Faptul că nu le ţin acasă sub pătură... e o altă poveste.

Nu este nicio luptă, o fac doar de amuzament. Toţi foştii mei iubiţii, toţi ştiau exact în ce se bagă. Nu-şi asumă niciunul. Eu i-am protejat. Niciodată nu mi-am dorit să îi arăt. Dacă tu alegi după o relaţie de cinci ani să-ţi blochezi partenerul peste tot fără să-i dai vreo explicaţie, atunci sunt îndreptăţit să fac ce consider eu. Consider că e momentul să fii onest. Altfel eu o să cercetez, până aflu tot ce nu spui tu", a povestit Răzvan Ciobanu în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel