Răzbunarea caracatiței
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
O bloggeriţă din China a fost atacată în timpul unei transmisiuni în direct de o caracatiţă care s-a lipit cu tentaculele de faţa sa, în timp ce femeia încerca să mănânce molusca de vie, relatează miercuri Daily Mail. Femeia a ţipat de durere încercând cu disperare să îndepărteze tentaculele animalului de pe faţa sa.

În mod normal, caracatiţa se foloseşte de tentacule atunci când vânează sau se apără. Ea se foloseşte de tentaculele sale lungi şi puternice pentru a prinde celelalte animale şi le strânge cu putere cu ajutorul ventuzelor. 

O caracatiţă din Oceanul Pacific ajunsă la maturitate are până la 280 de ventuze pe fiecare tentacul, iar fiecare ventuză dispune de mii de receptori.

Înregistrarea video de 50 de secunde a fost realizată de o bloggeriţă cunoscută sub numele de "seaside girl Little Seven" pe platforma online Kuaishou.

La începutul videoclipului, tânăra nu pare speriată de caracatiţa lipită de faţa ei şi chiar le spune fanilor "Uite ce tare trage", în timp ce încearcă să dezlipească un tentacul prins de buza superioară.

Realizând că mica creatură nu vrea să îi dea drumul, femeia se sperie şi începe să plângă. Ea ţipă în faţa camerei "dureros" şi "nu o pot dezlipi" în timp ce încearcă cu toată forţa să desprindă caracatiţa de pe obrazul ei stâng.

După ce reuşeşte să o desprindă în întregime, ea promite că va mânca caracatiţa cu altă ocazie şi observă apoi că animalul i-a făcut o rană pe obrazul stâng. 

"Faţa mea este desfigurată", strigă femeia. Filmuleţul a devenit viral iar unul dintre internauţi a afirmat că femeia a meritat ce i s-a întâmplat. "Ea a încercat să mănânce caracatiţa iar caracatiţa a încercat să o mănânce pe ea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel