Război Reghecampf-Piţurcă. Miza, 20 de milioane de euro
Data publicării:
Autor: Răzvan Scarlat
WhatsApp
Foto: mondonews.ro
Foto: mondonews.ro
Victor Piţurcă va fi acţionat în instanţă de familia Reghecampf pentru declaraţiile pe care fostul selecţioner le-a făcut la adresa lor în ultima perioadă. Laurenţiu şi Anamaria solicită despăgubiri de 20 de milioane de euro. 

Familia Reghecampf va fi reprezentată la proces de avocatul Dan Idiţa.

"Luni dimineața îl vom da în judecată pe Victor Pițurcă, atât eu cât și soțul meu, separat. Vom cere despăgubiri de câte 10 milioane de euro fiecare. Avocatul nostru, Dan Idița, se va ocupa de proces", a declarat Anamaria Prodan, pentru Digisport.

Scandalul dintre părţi este unul mai vechi, însă a luat şi mai multă amploare după ce Piţurcă a dezvăluit că Reghecampf are probleme cu alcoolul şi că Becali îi face echipa la Steaua.

"Uitaţi-vă la cel care se autointitulează antrenor la Steaua, dacă a scos un cuvânt, a stat numai pe bancă şi când era în picioare era roşu la faţă şi nu scotea un cuvânt.

Gigi l-a scos basma curată pe Reghecampf ca să îl aibă la mână când îl dă afară, să îi dea mai puţini bani. Reghecampf are 10% merite din ce a făcut la Steaua. Când patronul îţi aduce jucători, face echipa, ce merit mai ai?", a fost declarația lui Pițurcă.

Fostul selecţioner nu a menajat-o deloc nici pe Anamaria Prodan, soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

"Madam Prodan a ajuns să ia milioane de euro, a plătit taxe la stat din comisioanele pentru jucători? Ea nu aranjează niciun transfer. Ea îi obligă prin Reghecampf să semneze cu ea, cine nu semnează ați văzut ce pățesc, îi scot din echipă, îi stresează, ați văzut cu Toșca?

Îl omora psihic, ajunsese să nu mai joace la nivelul lui. La orice transfer, Anamaria Prodan se filmează cu jucătorii. Ce zic puștii ăștia de 16-17 ani? 'Hai să semnăm cu ea'. Le pune clauze de 5-600.000 de euro dacă semnează cu alții. Ea stă acasă și când pleacă cineva își ia comision", a spus Piţurcă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel