Război între USR și PMP pe subiectul pensiilor speciale. Ioana Constantin și Florina Presadă, SCANDAL în direct: Mi-ar fi rușine!/ Ipocrizie!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Ioana Constantin de la PMP și Florina Presadă de la USR s-au certat în direct la TV pe subiectul pensiilor speciale.

Subiectul eliminării pensiilor speciale a devenit motiv de ceartă între partide. Ioana Constantin de la PMP și Florina Presadă de la USR s-au certat în direct la RealitateaPlus. Ambele au încercat să spună ce au făcut de-a lungul timpului partidele din care fac parte pentru eliminarea acestor pensii.

Florina Presadă susține că USR a cerut din 2017 să fie discutată eliminarea pensiilor speciale, în timp ce Ioana Constantin a declarat că PMP a depus o cerere de convocare a birurilor permanente ale Camerei Deputaților și Senatului în regim de urgență pentru eliminarea articolelor care se referă la aceste indemnizații care se referă la parlamentari, deputați și senatori. La un moment dat, discuția a degenerat, iar femeile s-au luat la ceartă.

Redăm integral dialogul dintre cele două:

Florina Presadă: Pe mine mă amuză faptul că se bat în piept acum și PMP și PNL că au depus proiecte de eliminare a acestor pensii speciale. Noi am cerut asta din 2017. Unde erau toate aceste partide?

Ioana Constantin: Doamnă senator, avem mult înaintea dumneavoastră un astfel de proiect!

Florina Presadă: Ipocrizie la toate celelalte partide!

Ioana Constantin: Dumneavoastră sunteți ipocriți!

Florina Presadă: Dacă celelalte partide vroiau eliminarea pensiilor speciale, o făceau deja. USR are această inițiativă din 2017, nu 2019, nu 2020 cum au spus PMP și PNL.

Ioana Constantin: Doamnă, noi avem inițiativa. 

Florina Presadă: PMP ar fi bine să facă ceva pentru eliminarea pensiilor speciale, nu doar să vină la televizor să spună cum se face.

Ioana Constantin: Mi-ar fi rușine în locul dumneavoastră ca politician tânăr să spuneți astfel de minciună! Dacă nici PMP nu s-a bătut pentru eliminarea pensiilor speciale... Chiar puteți să mințiți așa electoratul, oamenii? Sunteți un om tânăr. Sunteți atât de ipocriți în ceea ce faceți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel