Data publicării:

Război în tenisul românesc. Ilie Năstase, către Ruxandra Dragomir: Dacă eşti prost, mai bine stai acasă!

Autor: DCNews Team | Categorie: Sport
WhatsApp
Ilie_nastase_baut_volan_2
Ilie_nastase_baut_volan_2

După ce a fost acuzat de către Ruxandra Dragomir că a trecut banii Federaţiei de Tenis direct în conturile fostei soţii, Amalia Năstase, fosta mare glorie, lie Năstase, nu stă pe gânduri şi îi răpunde dur președintei FRT.

"N-am ce să-i răspund unei non valori. Dacă ea tenis n-a jucat, manager n-a fost, n-am ce să-i zic, e ca şi cum eu m-aş lua de Federer sau de Nadal acum. Nici nu-mi permit să mă iau de ea pentru că ea e domnişoară, sau mai bine zis doamnă, că domnişoară a fost demult. Dacă era vreun băiat, îi şi dădeam un bobârnac, dar n-am cum să mă pun la mintea unei non valori. Tot ce spune în comunicat mi se pare deplasat, pentru că eu am lăsat federaţia pe plus financiar până să vină ea.

Cine ar putea crede că eu aş fi avut nevoie de bani să iau din federaţie? Eu îi pun ei piedici, când un vechi sponsor de-al tenisului românesc o aştepta să vină la el şi ea nici măcar n-a avut curaj să se ducă!? Dar n-am ce să-i zic, Elena Ceauşescu trăieşte prin ea în prezent! Ideea e că ea are susţinere politică, de asta se comportă în acest mod. Cineva o susţine clar! De mine nu s-au luat nici englezii, nici francezii. Mai bine s-ar uita în oglindă, că n-a făcut nimic pentru tenisul românesc. Dacă eşti prost, mai bine stai acasă", a declarat Ilie Năstase potrivit Prosport.

Ilie Năstase a luat această luare de poziție, după declarația  Ruxandrei Dragomir:  "Cel mai bun tenismen român din toate timpurile are impresia că îşi poate da cu părerea la orice are legătură cu tenisul din România? Îi conferă poziţia avută în clasament acum 40 de ani o credibilitate şi o imunitate aparte? A uitat oare de ce a demisionat din funcţia pe care nu a făcut altceva decât să o ponegrească? A uitat, împreună cu Dumitru Hărădău, de cei 400.000 de euro solicitaţi statului român pentru un meci de Cupa Davis pentru care tribunele deja existau? A uitat de procentele din banii aduşi din sponsorizări, pe care, fără nicio jenă, îi transfera din contul federaţiei direct în contul Amaliei, pe vremea aceea încă prietena lui? Amnezie sau ipocrizie?", a afirmat preşedintele FR de Tenis.

Sursa: realitatea.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel