RATB, anunț după ce mai mulți controlori au sechestrat un bărbat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Biroul Relații Publice din cadrul RATB a transmis o informare după ce un bărbat a fost sechestrat de controlorii RATB în plină stradă, după cum a arătat DC News în urmă cu câteva zile.

"Vă informăm că în cadrul RATB s-a demarat o anchetă în vederea stabilirii faptelor și dispunerea măsurilor ce se impun în cazul la care dumneavoastră faceți referire, însă, în momentul de față nu avem rezultatele, ancheta fiind în desfășurare", a transmis RATB la solicitarea DC News.

[citeste si]

Amintim că bărbatul în cauză a fost prins fără bilet în autobuz, iar trei controlori l-au amendat. După ce omul a coborât, controlorii și-au dat seama că i-au înapoiat restul greșit. Unul dintre ei îi dăduse banii, dar, fără să fie atent la colegii lui, un al doilea controlor din grup i-a dat şi el bărbatului încă 50 de lei. Și-au dat seama ce s-a întâmplat și au coborât după el. L-au sechestrat însă pe om în stradă și au amenințat că sună la poliţie.

Cu tupeu, controlorii chiar l-au acuzat pe călător că i-a înșelat cu bună știință. În cele din urmă, disperat că pierdea avionul, pasagerul le-a dat controlorilor cei 50 de lei și a fost lăsat să plece.

VEZI ȘI: VIDEO ȘOCANT: Bărbat sechestrat de controlorii RATB în București- EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel