Răsturnare de situație la X Factor. Loredana, ȘOC total în echipă. Cine sunt cei 3 concurenți care merg mai DEPARTE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
X Factor
X Factor
Loredana a avut de făcut primele eliminări, aseară, la X Factor. Iată cine sunt cei 3 concurenți care au ocupat scaunele și merg mai departe în competiție. 

Pe 26 noiembrie, am avut parte de prima ediție bootcamp din cadrul X Factor 2020. Loredana a fost primul jurat care s-a aflat în situația de face eliminări și de a-și forma cea mai bună echipă, formată din băieți de sub 24 de ani. 

Cei 10 concurenți s-au luptat pentru a ocupa unul dintre cele trei scaune care le asigură poziția în etapa următoare. 

Iulian Selea

Iulian a impresionat pe toată lumea cu vocea sa specială și cu momentul emoționant. La audiții a primit 4 DA, iar la bootcamp i-a făcut pe jurați să se ridice în picioare după momentul muzical.

"Primul moment la care trebuie să recunosc că s-a ridicat părul pe mine. E un semn că a fost foarte bine. Dacă nu v-a fost frică până acum, eu zic că e momentul să vă fie frică. N-am ce să comentez mai mult - moment bine pregătit, ești sigur pe tine, ai studiat bine piesa, ai și transmis-o, ai și cântat-o în stilul tău. Știi ce faci și da, cu siguranță nu numai că meriți un scaun acolo, te văd ajuns la Loredana în finală", a spus Florin Ristei.

Theodor Andrei a fost cel pe care Loredana a decis să-l ridice de pe scaun, în favoarea lui Iulian Selea.

Eden Loren

Eden Loren a creat un moment special pe scena X Factor. Italianul a interpretat piesa "Who Wants To Live Forever", într-o manieră ușor belcanto. Chiar dacă restul juraților nu l-au plăcut atât de mult, Loredana a decis să-l păstreze și i-a oferit un scaun, înlocuindu-l pe Kashy.

Adrian Petrache

Adrian Petrache a avut o seară cu ghinioane. Pe lângă un eveniment tragic din familie, cu puțin timp înainte să urce pe scenă, Adrian și-a spart din greșeală chitara. Aceste lucruri și-au lăsat amprenta asupra concurentului, starea sa de spirit nefiind la cote înalte. Cu toate acestea, Adrian a urcat pe scenă și a dat tot ce avea mai bun.

A interpretat piesa lui Steve Wonder, "Superstition", iar în ultima parte a melodiei i-a dedicat unchiului său, Nelu Stoian, câteva versuri.

"Ai fost supărat, nervos și asta s-a simțit. Oamenii ăștia nu trebuie să simtă că ți s-a stricat chitara, că a murit cineva. Spun asta pentru că ai talent, dar talentul se educă", a spus Ștefan Bănică.

Loredana a apreciat autenticitatea și sinceritatea lui Adrian. Jurata a decis să-l ridice de pe scaun pe David în favoarea lui Adrian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel