Răsturnare de situaţie la FCSB. De la "jucătorii au plâns în vestiar" la "Eu nu-s afectat". Un fotbalist al FCSB, indiferent după plecarea lui Iordănescu
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook FCSB
Facebook FCSB
Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei Peluza Nord, a spus că jucătorii de la FCSB au plâns în vestiar după plecarea lui Edi Iordănescu de la echipă. Însă jucătorii îl contrazic. 

„Am trăit periculos, au avut 1-0, dar în repriza a doua ne-am suit peste ei şi cred meritat am câştigat. Oarecum visam să fiu golgheterul echipei, pentru că dau sută la sută la antrenamente şi mă pregătesc cât mai bine, special ca să înscriu şi să îmi ajut echipa.

Noi suntem jucători şi trebuie să ne facem treaba indiferent de circumstanţe. Că se schimbă sau nu antrenorul, noi suntem plătiţi să jucăm şi să respectăm ce ne spune antrenorul. Nu ne interesează că a plecat sau că vine cineva, noi trebuie să fim profesionişti. Eu nu sunt afectat. Sunt plătit să joc, joc oricât mă bagă antrenorul.

Obiectivul meu este să ajung la 10 goluri marcate până la intrarea în play-off”, a spus Ianis Stoica, după victoria cu FC Botoșani, scor 3-1, citat de Prosport.

Gheorghe Mustaţă: Jucătorii au plâns în vestiar 

„Nouă ne pare rău că a plecat Edi, avea susținerea noastră. Am zis că revenim la o normalitate corectă față de echipă, față de jucători. Jucătorii aveau un alt moral… Ce mai poți să spui la momentele astea decât că se distruge… Am primit un telefon mai devreme, cred că ați auzi și voi. Atât timp cât noi discutăm niște lucruri, am fost lângă echipă. Anul trecut am zis că nu e nimic, asta este… Ne-am bucurat foarte mult de venirea lui Edi, dar tu îți bați joc de milioane de suporteri, ieși public și spui că nu te interesează suporterii… Păi tu ai cumpărat un club cu milioane de suporteri în spate și trebuia să îți dai seama că ai în spate o masă mare de oameni. Nu ne trimiți pe noi la CSA, nu ne trimiți pe noi la Dinamo. Să facă dânsul în așa fel încât să vândă echipa și să se ducă el la Dinamo. Noi nu avem cum să plecăm de lângă echipa asta.

Nu ai respect față de noi, suporterii, spui că nu te interesează, atunci oamenii nu mai rezistă. Toată lumea e disperată în acest moment. Nu se mai poate! Suporterii nu mai rezistă. (n.r. despre mesajele scrise de suporterii lui FCSB pe gardurile de la Berceni) Fiecare suporter face ce vrea, eu nici nu am știut de chestia asta pentru că a fost ziua soției mele și nu m-am implicat. Eu mergeam la primărie și chiar o să facem asta. Mergem să obținem acceptul de a protesta împotriva patronului. E de apreciat că a investit banii, dar nu trebuie să își bată joc de noi. În spatele lui sunt milioane de suporteri.

Îi pare rău lui Edi de suporteri, de echipă, de jucători. I-a nenorocit, i-a tulburat pe jucători. Săracii plângeau în vestiar… Sunt bulversați jucătorii. Nici nu vreau să mă gândesc ce e în sufletul lui Meme. Noi am fost o echipă, am discutat tot timpul, iar acum am revenit la vechea istorie. Părerea mea e că a fost forțat să plece, eu știu bine. Dacă Edi vrea să facă publice anumite lucruri, să le facă, dar o să vină momentul în care o să le fac eu. Edi nu a vrut să plece, eu am discutat tot timpul cu el. Ne-am întâlnit alaltăieri dimineață, mi-a explicat situația și l-am rugat să nu plece. Noi nu mai dorim pe nimeni, de ce să mai cauți alt antrenor. Noi nu știm că el schimbă jucătorii?”, a spus Gheorghe Mustață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel