Răsturnare de situație în cazul Padina. Cine i-ar fi ajutat pe fiii vrăjitoarei Sidonia să scape din pușcărie. Suma uriașă pe care i-ar fi plătit-o
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Captură video Pro Tv
Foto: Captură video Pro Tv
Interlopii acuzați de crima de la Padina s-ar fi lăudat că au plătit o sumă uriașă pentru a scăpa din arest.

Zilele trecute, fiii vrăjitoarei Sidonia, acuzați de crima oribilă de la Padina, au fost eliberați din arest preventiv, iar decizia instanței a revoltat opinia publică. Acum, apar noi informații care ar putea explica motivul eliberării acestora. Se pare că la scurt timp după ce aceștia au fost plasați în arest la domiciliu printr-o decizie a magistraților Curții de Apel Ploiești, ar fi apărut la dosar o declarație neașteptată.

VEZI ȘI: Eliberarea autorilor crimei de la Padina. Bogdan Chirieac: Parastasul justiției românești! Dacă vreți, cuplăm și cu pedepsele alea aberante pe care le dă Parlamentul

Ce sumă ar fi plătit frații Marin

Mai exact, surse apropiate familiei celor trei tineri ar fi declarat, pentru Gândul, că eliberarea lor s-ar fi făcut pe baza unor declarații date chiar de către soția lui Sorin Anghel, bărbatul ucis la Padina. Astfel, fiii liderului interlop Fabian și ai vrăjitoarei Sidonia i-ar fi plătit acesteia în jur de două milioane de euro pentru ca femeia să declare că soțul ei a fost cel care a început conflictul și i-ar fi atacat pe cei trei interlopi.

Reamintim că totul s-a întâmplat în luna ianuarie. Sorin Anghel, un bărbat în vârstă de 41 de ani, a murit după ce ar fi fost înjunghiat de șase ori. Bărbatul ar fi avut patru înțepături în zona capului și două în spate. Tragedia s-a produs la o petrecere organizată la un hotel din zona montană Padina, acolo unde se aflau și mai multe personalități publice, inclusiv Alex Velea, Antonia, Alina Eremia și Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu. În imaginile video apărute ulterior în spațiul public se putea vedea cum fraţii Marin s-au năpustit asupra bărbatului şi au continuat să îl lovească, deși acesta nu se putea ridica de la pământ. Scandalul ar fi izbucnit după ce frații Laurențiu Marin, Louis Justin Marin și George Armando Marin, ar fi jignit-o pe soția bărbatului respectiv, pe motiv că femeia dansa pe masă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel