Data actualizării:
Data publicării:

Răsturnare de situație în cazul crimei de la Brăila. Cui aparține al doilea ADN găsit în cabinetul dentistei

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: @freepik @EyeEm
Sursa foto: @freepik @EyeEm

Află în articol cui aparține al doilea ADN găsit în cabinetul dentistei din Brăila.

Au apărut noi informații în cazul crimei de la Brăila. Criminaliștii au găsit zilele trecute un nou ADN în cabinetul dentistei ucise, iar acum s-a aflat cui aparține. Potrivit unor surse citate de Antena 3 CNN, este vorba despre profilul genetic al aceluiaşi bărbat, suspect principal şi arestat în dosar pentru acuzaţia de omor, în amestec cu ADN-ul victimei.

Astfel, vorbim despre o nouă probă a anchetatorilor împotriva individului identificat de polițişti ca fiind autorul uciderii medicului stomatolog. De altfel, surse din anchetă ar fi declarat pentru sursa citată anterior că procurorii sunt convinşi că suspectul principal este adevăratul criminal al femeii.

VEZI ȘI: El ar fi presupusul criminal al doctoriței din Brăila, găsită moartă în cabinetul ei stomatologic- Foto în articol 

Noile informații vin în contextul în care inițial se credea că această a doua probă de ADN aparține unui al doilea bărbat, care ar putea fi, de asemenea, suspectat că a ucis-o pe doctorița din Brăila. În realitate, analizele arată faptul că profilul genetic era un amestec între ADN-ul suspectului arestat deja preventiv și ADN-ul victimei, de aici și confuzia că ar fi vorba despre un al treilea profil genetic pe trupul femei.

Deocamdată, motivul crimei rămâne a fi un mister. Totuși, noile ipoteze luate în calcul de anchetatori după ultimele probe adunate în cazul crimei de la Brăila sunt că doctoriţa ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat agresorului măseaua care îl durea. În plus, o altă pistă pe care merg anchetatorii acum este tentativa de furt. Se ia în calcul și că dentista l-ar fi prins pe bărbat în timp ce îi jefuia cabinetul, iar apoi acesta a ucis-o.

Cum se apără presupusul criminal al dentistei de la Brăila

Reamintim că presupusul criminal al doctoriței din Brăila neagă orice probă care îl incriminează. Potrivit avocatului său, bărbatul spune că nu el este cel care apare pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere de lângă cabinetul medical al dentistei. În plus, acesta ar fi declarat că ADN-ul său a ajuns sub unghiile victimei pentru că femeia l-a consultat fără mănuși atunci când el ar fi mers pentru un tratament. Totodată, presupusul criminal ar susține și că la momentul crimei se afla la piață.

VEZI ȘI: Comisar-șef (r.) Mihai Untaru, ipoteze în cazul medicului stomatolog omorât în propriul cabinet. „E de remarcat că anchetatorii au reușit în termen foarte scurt să rezolve cazul”

Avocatul acestuia exclude ipoteza unui asasinat la comandă și afirmă că singurele indiciile care îl incriminează pe clientul său în această crimă sunt faptul că a fost la cabinet în acea zi și proba ADN găsită sub unghiile victimei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel