Răsturnare de situație în cazul studenților exmatriculați. Instanța blochează una din decizii, o premieră în justiție
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Tribunalul Constanța a decis suspendarea deciziei de exmatriculare a unui student care a atacat în instanță decizia de exmatriculare. Tânărul face parte din cei 45 de studenți exmatriculați după ce au fost prinși că au copiat.

E vorba de studentul Florin Alexandru Cartoafă, a cărui exmatriculare a fost suspendată, potrivit deciziei publicată pe portal.just.ro, scrie Edupedu.ro .

Cartoafă este unul dintre cei 45 de studenți exmatriculați pe 2 martie de la Facultatea de Drept a Universității din București pentru că au fraudat mai multe examene. Florin Alexandru Cartoafă ar fi până acum singurul dintre aceștia care a atacat în instanță decizia de exmatriculare, potrivit surseicitate. Se pare că decizia de suspendare a exmatriculării, dată de Tribunalul Constanța, ar putea fi o premieră în sistemul de justiție. În prezent, Cartoafă este vicepreședinte al Federației Tinerilor din Constanța, ales în funcție în august 2020

Mai exact, Cartoafă a dat în judecată Universitatea București la Tribunalul din Constanța și a solicitat suspendarea deciziei prin care se anulează rezultatele examenului de Teorie Generală a Dreptului din 2 februarie 2021, ora 18.00, pentru toate seriile anului I – IF și ID, apelând la articolul 14 din Legea 544/2004 a contenciosului administrativ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel