RĂSTURNARE de SITUAȚIE cu grupurile X Factor. Ristei: Am plecat de acasă cu alt gând!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Captură X Factor Antena 1
Captură X Factor Antena 1
Florin Ristei a ales, în ediția de vineri seară a show-ului X Factor, pentru marea finală, între Super 4 și Tiny Tigers. 

Vineri seară, Super 4 și Tiny Tigers s-au duelat pentru un loc în marea finală X Factor 2020. Practic, Florin Ristei a avut de ales între un grup de italieni profesioniști și un grup de fete format de el.

Despre Tiny Tigers, Florin Ristei a declarat că sunt „niște fete care s-au cunoscut acum două-trei săptămâni, care au repetat de câteva ori împreună și care în această seară m-au spart! Ați cântat senzațional, peste așteptările mele, peste ce m-am gândit eu ce pot face cu un grup, nefiind un pedagog bun, neavând destul răbdare”.

În ceea ce privește Super 4, Ristei a precizat că „acest grup este format din niște oameni cu care rezonez foarte tare. Îmi place să cred că aș putea să fiu al cincilea membru, la nivelul lor. Sunt oameni care muncit pentru locul pe care îl au, sunt un grup de profesioniști.”

Ristei merge mai departe cu Super 4 

După ce a declarat că „îmi transpiră foarte tare mâinile pentru că trebuie să iau o decizie nedreaptă... Nici la BAC n-am avut emoțiile astea!”, Florin Ristei a anunțat că merge mai departe cu Super 4.

„Am plecat cu gândul să treacă ele în finală”, a mai spus Ristei, subliniind că, totuși, „pe italieni n-ai cum să-i contești”.

Iată momentul Super 4:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel