Data actualizării:
Data publicării:

Răspunsul lui Trump la cea mai grea întrebare despre Kamala Harris

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Donald Trump a avut parte de o întrebare incomodă la un eveniment.

Citește și articolul - Kamala Harris, apariție surpriză la Fox News. Confruntare acidă cu prezentatorul emisiunii /video

Candidatul republican la Casa Albă a fost întrebat să numească trei virtuți ale adversarei sale, candidata democrată la Casa Albă Kamala Harris. De asemenea, Donald Trump a recunoscut dificultatea întrebării: ”Este o întrebare foarte grea. Aceasta este cea mai grea întrebare. Celelalte sunt ușoare”, notează AP.

"Capacitatea ei de a supraviețui"

Donald Trump a oferit câteva răspunsuri, după o mică ezitare. Trump a afirmat "capacitatea ei de a supraviețui", referindu-se ironic la revenirea Kamalei Harris în cursa prezidențială, după abandonul din anul 2020.

De asemenea, candidatul republican la Casa Albă Donald Trump a menționat că Harris ”pare să aibă unele prietenii destul de vechi” și îi place ”modul în care se comportă în anumite situații”.

Mai mult, Donald Trump nu a ratat ocazia de a o critica pe Kamala, adăugând: "Dar într-un alt fel, cred că este foarte rău pentru țara noastră".

Abordarea lui Donald Trump față de politică ”o doare” pe Kamala Harris

Să le soliciți candidaților principalelor partide să afirme ceva frumos despre celălalt a ajuns o tradiție prezidențială. Însă acest lucru a dus și la glume memorabile.

Săptămâna trecută, Kamala Harris a declarat faptul că abordarea lui Donald Trump față de politică ”o doare”, evidențiind ceea ce ea a numit abordarea sa ”noi versus ei” și menționând faptul că: ”Nu cred că este sănătos pentru națiunea noastră și nu admir asta”.

În cele din urmă, Harris a spus: ”Cred că Donald Trump își iubește familia și cred că acest lucru este foarte important, dar nu îl cunosc cu adevărat. L-am întâlnit o singură dată... așa că nu prea mai am ce să vă ofer”.

Citește și articolul - Elon Musk și alți miliardari investesc sume uluitoare în alegerea lui Donald Trump

Donald Trump și Kamala Harris au fost chestionați de același membru al publicului, Teresa Djedjro, ce a luat parte la ambele evenimente.

Ce s-a întâmplat în urmă cu 8 ani, între Hillary Clinton și Donald Trump

Acum opt ani, atunci când un alegător le-a solicitat lui Donald Trump și rivalei sale democrate, Hillary Clinton, să zică ceva ce fiecare respectă la celălalt, Hillary Clinton a dorit să răspundă prima, afirmând faptul că respectă copiii lui Donald Trump, pe care i-a numit ”incredibil de capabili și devotați”.

Citește și articolul - Cine vine la Casa Albă după 5 noiembrie. Chirieac e sigur că Trump: Doamna Harris a apărut brusc și a ars ca o cometă

Donald Trump a numit acest fapt ca fiind ”un compliment foarte frumos”, apoi a zis: ”Voi spune acest lucru despre Hillary: ea nu renunță. Respect asta”.

Citește și articolul - Atac fără precedent la Musk. Cine este politicianul de la vârful UE care spune că el este singurul care nu poate face diferența bine-rău

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel