Rareș Demian s-a spânzurat cu tricolorul de Ziua Națională. George Simion, reacție: Să ne întoarcem cu toții la credința și morala creștină!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
George Simion
George Simion
George Simion a transmis un mesaj patrioților după ce președintele Asociației Culturale „Valea Dacilor”, Rareș Demian, a fost găsit spânzurat cu un tricolor chiar de Ziua Națională.

'Nu cunosc detalii despre acest caz. Noi venim de la Alba Iulia, am sărbătorit Ziua Natională și am lansat o nouă formațiune politică. Noi avem la baza formațiunii noastre 4 piloni importanți: credința, familia, libertatea și națiunea. Nu poți să ai națiune fără să ai credință. Trebuie să înțelegem că la baza poporului român este credința creștin ortodoxă ori asemenea gesturi sunt extreme. Cred că mulți care se arată naționaliști nu au și fundamentul creștin, iar una fără alta nu se poate.'

'Cred că trebuie să ne întoarcem cu toții la credința și morala creștină! Noi din acest motiv am adoptat credința creștină ca unul dintre pilonii noi formațiuni politice. Dacă tot zicem că vrem să fie bine... cum ne raportăm la acest bine? Nu prin învățăturile creștine? Nu cunosc niciun alt set de valori morale mai bune decât cele transmise de Sfinții Părinți. Dumnezeu să îl ierte!'

'Precizez că până pe 24 ianuare, desemnăm desemnăm conducerile și județene ale noi formațiuni politice pe care am lansat-o de 1 decembrie la Alba Iulia. Totodată vom lansa filiale în Spania, Italia. În Anglia vom lansa pe data de 15 decembrie. Partidul nostru este primul care își propune să reprezinte toate comunitățile importante din diaspora' a spus George Simion, pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel